Glasbewassing regio Amsterdam

Professionele glasbewassing behoeft niet alleen de nodige vakkundigheid, ook het gebruik van de juiste materialen is van belang. Bij de Glazenwasser uit Amsterdam kunt u rekenen op een streeploos eindresultaat. Graag vertellen wij u meer over onze werkwijze. Wilt u ons inschakelen voor het schoonmaken van uw ramen? Laat dan uw gegevens achter via het inschrijfformulier.

glasbewassing

Werkwijze

Bij het wassen van ramen maken wij veelal gebruik van het Tuckerpole systeem. Deze maakt ons werk een stuk veiliger, omdat wij op grote hoogte ramen kunnen wassen. Doordat wij onze werzaamheden dus vanaf de grond verrichten, is de kans op kleine vernielingen ook kleiner. Er staan geen auto’s meer in de weg en ook een wegafzetting is niet nodig. Dit betekent dat er bij deze manier van glasbewassing geen hoogwerker nodig is. Ofwel: de kosten blijven laag. Een ander pluspunt van dit systeem is het streeploze resultaat. Het systeem pompt namelijk osmosewater door de steel en borstel. Kortom, voor professionele maar betaalbare glasbewassing bent u hier aan het juiste adres!

Meld u aan via de website

Bent u enthousiast over onze diensten betreffende glasbewassing? Dan kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier op onze website. Laat uw naam, adres, telefoonnummer en de gewenste lapfrequentie achter. Zijn er bijzonderheden? Dan kunt u deze ook achterlaten. Vervolgens zullen wij binnen een maand bij u langskomen om uw ramen schoon te maken. Wanneer u op dit moment niet thuis bent, laten wij een nota achter waarmee u achteraf kunt betalen.


Heeft u vragen over ons? Of wenst u eerst meer informatie? Dan kunt u ons altijd even bellen op 06-46070333.

Bent u enthousiast over de glazenwasser in Amsterdam Oost?

Schrijf u dan nu in via het online

, dan komen wij spoedig bij u langs!

web
analytics