Glazenwasser Amsterdan                        service glazenwasser AmsterdamWindow cleaner amsterdam

Geachte inwoner van Amsterdam,

Uw Glazenwasser lapt ramen in heel Amsterdam. Iedere maand zijn wij ook in uw buurt aan het ramen wassen. Mocht er bij u in de straat geen Glazenwasser langs komen en wilt u wel schone ramen? Dan kunt u zich bij ons aanmelden via het inschrijfformulier op deze site.

LET OP! Momenteel geniet u bij aanmelding  een eenmalige introductiekorting van 50%.

U kunt zich aanmelden door het invullen van uw naam, telefoonnummer, lapadres, te lappen etage(s), aantal ramen per etage en de gewenste lapfrequentie, 12/6/4 x per jaar en eventuele bijzonderheden. 

In veel gevallen maken wij gebruik van het tucker- of telewashsysteem. Met een uitschuifbare steel en borstel, waardoor osmosewater wordt gepompt, worden uw ramen en kozijnen schoon gewassen en gespoeld. Dit werkt veilig, snel en de ramen drogen streeploos op. Zijn de ramen heel erg vies, is er sprake van achterstallig onderhoud, dan is meestal een tweede wasbeurt nodig om de ramen schoon te krijgen.

Als u zich via deze website heeft aangemeld voor het lappen van uw ramen binnen groot Amsterdam komen wij binnen een maand bij u langs. Na het lappen laten wij een NOTA achter en kunt u het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen via de bank overmaken naar uw glazenwasser o.v.v. uw adres en de lapdatum. Wanneer u thuis bent is het natuurlijk ook mogelijk contant te betalen. Indien u klachten heeft horen we dat graag binnen 48 uur, dat geeft ons de mogelijkheid het probleem op te lossen. Stuur ons een e-mail, ook afmelden kunt u via het mailadres. Misschien wilt u van ons eerst vrijblijvend een offerte ontvangen? 

Het is binnen Amsterdam ook mogelijk uw ramen aan de binnenkant te laten lappen, of aan de achterkant van uw woning of bedrijfspand de glazen te laten wassen. Daarvoor moet u natuurlijk wel aanwezig zijn. Als u onze glazenwassers ziet lappen in uw buurt kunnen we dat gelijk doen. Als we apart langs moeten komen mail ons dan voor een afspraak. Door ons telewashsysteem kunnen wij op plekken komen waar je normaal niet bij kunt.