Glazenwasser Amsterdam Centrum

U bent op zoek naar een glazenwasser in Amsterdam centrum en zodoende bent u terecht gekomen op onze website. U hoeft niet verder te zoeken, want wij zijn werkzaam in heel Amsterdam. De kans is groot dat wij minstens één keer per maand bij u in de buurt aan het werk zijn. Neem dus gerust contact op om u in te schrijven, dan komen wij uw ramen ook weer mooi schoon maken.

Zoals gezegd zijn wij als glazenwasser werkzaam in Amsterdam centrum en omstreken. Niet alleen voor de buitenkant van uw ramen bent u bij ons aan het juiste adres, ook de binnenkant kunnen wij mooi schoonmaken. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen wanneer u de glazen van uw bedrijfspand wilt laten wassen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen dus bij ons terecht.

Glazenwasser Amsterdam Centrum

Telewashsysteem

Het aanbieden van hoge kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Wij maken dan ook gebruik van hoogwaardige materialen, waaronder het telewash systeem. Dankzij dit systeem kunnen wij plekken bereiken waar u zelf nooit bij komt. Wij kunnen dan ook een schoon en streeploos eindresultaat garanderen.

Hoe werkt het?

Wanneer u zich via onze website heeft aangemeld, komen wij binnen een maand bij u langs om uw ramen te lappen. Wanneer wij klaar zijn, laten wij een nota achter en kunt u het bedrag binnen 14 dagen overmaken. Ook kunt u natuurlijk contant betalen wanneer u op dat moment thuis bent. Kortom, wij hanteren een simpele werkwijze! U hoeft zich alleen maar in te schrijven via het

Momenteel profiteert u zelfs van een eenmalige introductiekorting van maar liefst 50%!
Glazenwasser Amsterdam West

Deze glazenwasser komt niet alleen bij u langs in Amsterdam West, maar ook in Amsterdam Oost en natuurlijk in het centrum. De kans is groot dat wij minstens één keer per maand in uw buurt aan het werk zijn. Wilt u dat wij dan ook direct uw ramen schoonmaken? Schrijf u dan in via onze website, dan komen we ook bij uw woning langs!

Onze service

De glazenwasser uit Amsterdam West laat uw ramen weer schitteren en garandeert een streeploos eindresultaat. Wij zijn gespecialiseerd in glazenwassen en voeren onze werkzaamheden dan ook met de grootste zorgvuldigheid uit. Dit betekent dat wij uitstekende kwaliteit leveren waardoor u weer een grote glimlach naar buiten kunt kijken.

De glasbewassing van uw woning of (bedrijfs)pand is een belangrijk onderdeel van uw onderhoud. Maar het geeft ook een frisse uitstraling. Dankzij het gebruik van de juiste middelen en materialen weten wij een streeploos eindresultaat te bereiken. Ook kunnen wij zeer moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. Wij maken namelijk gebruik van het telewashsysteem, waardoor wij hoogtes tot wel 13 meter kunnen bereiken!

Online inschrijven

Kortom, zoekt u een glazenwasser in Amsterdam West? Schrijf u dan nu in via onze website, dan komen wij binnenkort ook bij u langs. U vindt het inschrijfformulier

. Laat ons ook direct weten hoe vaak u wilt dat wij langskomen (4, 6 of 12 keer per jaar). Wilt u eerst meer weten over onze prijzen of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

web
analytics