Glazenwassers regio Amsterdam

U bent op zoek naar glazenwassers in de regio Amsterdam? Dat treft, want dan bent u hier aan het juiste adres. Wij komen in ieder deel van Amsterdam om uw ramen te lappen, of het nu om een woning of een bedrijfspand gaat. Lees gerust verder voor meer informatie over onze werkwijze of neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!

glazenwassers amsterdam

Schoon en streeploos eindresultaat

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw ramen en kozijnen goed schoon te houden. Regelmatig gewassen glas verlengt niet alleen de levensduur van uw ramen, maar ook komt er zo licht de ruimte binnen. Dit is wel zo prettig, vooral wanneer u binnen aan het werk bent. Wilt u uw ramen ook perfect gewassen hebben? Kies dan voor onze glasbewassing om verzekerd te zijn van een schoon en streeploos eindresultaat. Wij weten ons van andere glazenwassers in Amsterdam te onderscheiden door onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo gebruiken wij enkel professionele middelen, waaronder het Telewashsysteem. Dit systeem werkt veilig en snel, maar ook kunnen wij hoogtes van maar liefst 13 meter bereiken. Dit betekent dat de plekken waar u normaal gesproken niet bij kunt, ook worden meegenomen.

Standaard lage prijzen

Ook voor de prijs hoeft u het niet te laten. Niet alleen hanteren wij standaard lage tarieven, ook kunt u nog eens profiteren van extra korting. Hebben wij bijvoorbeeld meerdere ramen in de straat of boven elkaar te lappen, dan krijgt u 20% korting. Vraag dus ook zeker aan omwonenden of zij ook behoefte hebben aan professionele glasbewassing.

Bent u enthousiast over de glazenwasser in Amsterdam Oost?

Schrijf u dan nu in via het online

, dan komen wij spoedig bij u langs!

web
analytics