Geachte lezer,

U kunt zich aanmelden via het formulier op deze site: meld ons uw naam, adres, telefoonnummer, etage('s), aantal ramen en hoe vaak per jaar uw ramen gelapt moeten worden (12, 6, 4 x per jaar) plus eventuele bijzonderheden die wij moeten weten. Wij zetten u dan op de lijst en komen binnen een maand langs. Afmelden gaat op dezelfde wijze, u geeft per e-mail aan dat u wilt stoppen en wij halen u van de laplijst af (verwerkingstijd 1 week).

Wij maken gebruik van het tuckerpole systeem. Met een uitschuifstok met borstel waardoor osmosewater wordt opgepompt worden uw ramen en kozijnen schoongemaakt en gespoeld. Uw ruiten drogen vervolgens vlekvrij op. Mochten uw ramen heel vies zijn dan worden ze meestal niet in één keer schoon. Er is dan een tweede wasbeurt nodig. Hiervoor wordt extra gerekend, het is achterstallig onderhoud. Wij werken vanaf straatniveau waardoor de ruiten van balkondeuren niet of gedeeltelijk te bereiken zijn; de ramen boven de balkondeuren zijn meestal wel te lappen.

De kosten bedragen voor een normale woning met maximaal 5 ramen per verdieping aan de straatkant € 15,- voor de begane grond, € 20,- voor de 1e  verdieping, € 25,- voor de 2e verdieping, € 30,- voor de 3e verdieping en € 45,- voor de 4e verdieping. Bij een eenmalige wasbeurt brengen wij € 10,- extra in rekening. Ter introductie geven wij bij de 1e lapbeurt 50% korting, dit geldt alleen voor aanmeldingen met een frequentie van 12, 6 of 4 keer per jaar en een minimale loopduur van 4 keer. Deze korting geldt echter niet voor de binnen- en achterkanten. 

Hebben wij meer dan 5 woningen in de straat, bij elkaar of boven elkaar, dan geniet u van 20% korting

Voor meer dan 5 ramen per verdieping brengen we maximaal € 8,- per  extra raam in rekening. Voor raambewassing zonder vaste lapfrequentie brengen wij € 10,- extra in rekening, voor raambewassing  met de hand (ladder en wisser) brengen wij € 5,- extra in rekening. Alle  prijzen zijn inclusief 21% btw. Betaalt u voor een jaar vooruit, dan  krijgt u een korting van 10%.

Wanneer wij langs zijn geweest laten wij een nota in de vorm van een  kaartje in de brievenbus achter. U kunt het verschuldigde bedrag  overmaken per bank. Mocht u contant willen betalen dan kan dit  wanneer wij bij u de ramen lappen. Wij komen nooit achteraf aan de deur om af te rekenen.

Het is mogelijk om uw ramen aan binnenkanten en achterkanten te lappen en op plaatsen waar we geen toegang hebben. Als u ons bezig ziet met uw voorramen kunt u een seintje geven zodat we naar boven of achterom kunnen komen. Ramen wassen aan de binnenkant is op eigen risico. Wilt u hiervoor een aparte afspraak maken, dan kunnen we € 20,- voorrijkosten in rekening brengen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor waterschade.

Mocht u klachten hebben dan hoor ik dat graag binnen 48 uur, zodat we langs kunnen komen om het probleem op te lossen.

Omdat wij de kosten voor onze diensten voor u als de klant zo laag mogelijk willen houden zijn wij genoodzaakt voor een betalingsherinnering onkosten in rekening te brengen: de eerste herinnering is kosteloos, voor een tweede herinnering (gele kaart) brengen wij € 10,- in rekening en voor een aanmaning (rode kaart) € 25,-.

Bij aanmelding gaat u akkoord met deze standaard offerte als algemene voorwaarden.

Hoop u hiermee voldoende te hebben ingelicht, zo niet, mail dan gerust naar uw_glazenwasser@live.nl

 

Met vriendelijke groet,

Califax – Florus Numan
06 – 46 070 333 (liever mailen)

 

web
analytics